Ristorante

Dersou

Consigliato da 39 persone del luogo,

Perché la gente del luogo lo consiglia

Taku Sekine is a Japanese magician and serves amazing brunch on Sundays. The chef has a culinary range like no one else. He cooks in a contemporary style during the week, but on the weekend he opts for a more classic brunch à l’américaine. Soft, pillowy pancakes topped with whipped cream are the headlining dish. Go early for brunch! The place gets packed every Sunday, and no reservations are accepted.
Nicolas
January 14, 2017

Consigli della gente del posto

Mimi
November 29, 2016
Cocktail and dish pairing, exciting and delicious
Louise
March 9, 2016
Exceptional cooking / coktail place, wonderful & original experience
Elise Et Martin
July 15, 2019
great pairings cocktails / fusion asian food
Alain Louis
April 25, 2016
An expert cocktail barman and a Japanese chef who spent time with Alain Ducasse in Tokyo have teamed up to offer you an unusual experience. A combination of six or seven dishes with cocktails. Top quality ingredients (Annie Bertin vegetables, individually selected lamb, etc) and to die for cocktails. (Michelin Guide)
Meghna
December 1, 2015
Modern cuisine, paired with cocktails. Fixed menu. Reserve in advance.

Attività uniche nelle vicinanze

Scopri oltre 30 attrazioni parigine con una guida allegra
Tour dei bar di Parigi con altre persone che viaggiano da sole
Il lato oscuro di Parigi: leggende, crimini, fantasmi e non solo

Altri luoghi consigliati dalla gente del posto

  • Ristorante
    • Consigliato da 25 persone del luogo
  • Ristorante
    • Consigliato da 13 persone del luogo
  • Club
    • Consigliato da 8 persone del luogo
  • Caffè
    • Consigliato da 7 persone del luogo
    • Consigliato da 5 persone del luogo
Posizione
21 Rue Saint-Nicolas
Paris, IDF