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corso di panetteria

Learn how to bake sourdough bread

corso di panetteria

Learn how to bake sourdough bread

3 recensioni
Durata
4 ore
Dimensioni del gruppo
Fino a 10 persone
Include
Cibo, Attrezzatura
Offerta in
Inglese
corso di panetteria

Learn how to bake sourdough bread

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Learn how to bake sourdough bread

3 recensioni
Durata
4 ore
Dimensioni del gruppo
Fino a 10 persone
Include
Cibo, Attrezzatura
Offerta in
Inglese

Cosa farete

You will enjoy a delicious breakfast with freshly baked sourdough bread, fine teas and coffee whilst i will guide you through the theory and the informative talk about gut health. We will then move to the lab where you will be guided, hands-on, and step by step, through all the different 5 stages of sourdough baking. We will go back to the theory for your Q&A and for some more food whilst the loaves are baking. You will take back some baked bread and also some sourdough starter, for you to to start baking at home your own sourdough loaf. The process which normally lasts 24/48 hours will be condensed in only 4 hours.

Verifichiamo la qualità di tutte le esperienze Airbnb

Verifichiamo la qualità di tutte le esperienze Airbnb

  • Esperti del luogo

    Condotte da persone orgogliose del luogo da cui provengono e che hanno passione per quello che fanno.

  • Piccoli gruppi

    La dimensione raccolta dei gruppi non ti farà mai sentire sperduto tra la folla.

  • Standard elevati

    Ogni esperienza viene verificata in termini di accesso esclusivo.

Il tuo host

Ulteriori informazioni su Roberta

Roberta

I’m the owner and founder of ReinventEAT brand and concept. I was born in Sicily where my grandmother was baking bread daily for the community and for her big family. Baking is part of my upbringing and I have now been teaching sourdough baking for several years. I’ve lived in Italy, France, Spain, United Kingdom, Dubai and now Bali and travelled extensively - 55 countries and counting :). I have visited and experienced more that 1000 different bakeries across the globe, trying to incorporate the best from every culture and tradition. I am also a health coach, and a raw vegan chef. My course will allow you to bake your own sourdough loaf right away, a gift that will last a life time and will forever change the way you experience your enjoyment of bread.

Che cosa è incluso

Cibo
Breakfast with freshly baked sourdough, selections of jams and homemade cheeses (vegan and not), coffee, teas and fresh fruit
Attrezzatura
All cooking equipments will be provided for your enjoyment!

Foto degli ospiti

Recensioni degli ospiti

Sezione di navigazione per le pagine delle recensioni

Dove ti troverai

You will be hosted in my beautiful garden and you will be learning in the most delicious possible way! Everything you will see, eat and experience during the course is suistainable and as much as possible organic/local. I love the planet and I care for it.

Disponibilità

Cosa tenere a mente

Termini di cancellazione

È possibile cancellare e ottenere il rimborso totale di qualsiasi esperienza entro 24 ore dall'acquisto o almeno 7 giorni prima dell'inizio dell'esperienza stessa.

Termini di comunicazione

Comunica sempre attraverso Airbnb. Per proteggere i tuoi pagamenti, non trasferire mai del denaro e non comunicare al di fuori del sito web o dell'app di Airbnb.

Requisiti degli ospiti

Possono partecipare fino a 10 ospiti di almeno 15 anni.

Documento d'identità ufficiale

Dovrai scattare una foto che corrisponda a quella sul tuo documento d'identità, in modo che Airbnb possa confermare chi parteciperà all'esperienza. Dovrai farlo solo una volta.

Altri consigli

- Do i need to bring anything? No all equipment will be provided - You mentioned you will provide us with sourdough starter but I am in Bali on holidays. Can i travel with the sourdough starter? Yes you can, you just need to follow a few simple tips. All info will be given at the course.
Roberta
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3 recensioni
A partire da 65€ a persona
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