Vai al contenuto
In cucina

Singapore Afternoon Tea creation

In cucina

Singapore Afternoon Tea creation

Durata
3 ore
Dimensioni del gruppo
Fino a 10 persone
Cucina
Asiatico
Offerta in
Inglese
In cucina

Singapore Afternoon Tea creation

In cucina

Singapore Afternoon Tea creation

Durata
3 ore
Dimensioni del gruppo
Fino a 10 persone
Cucina
Asiatico
Offerta in
Inglese

Cosa farete

Learn to make 3 Singapore sweets and have it as part of your afternoon tea. You will also learn about Singapore’s drinks culture and lingo in the process! 1. Pandan Chiffon Cake – Crowned as Singapore’s national cake by CNN, this is probably THE must try cake in Singapore. This ring of green and fluffy goodness is perfect with a cup of Milo (Singapore’s version of hot chocolate), tea or coffee. 2. Merlion Cookies - You’ve probably seen images of Singapore’s national icon, the mythical Merlion with the head of a lion and the body of a fish. Do you want to find out more about its origins? How about bringing home your very own unique, edible Singapore souvenir? 3. Ondeh-Ondeh - The name “Ondeh-Ondeh” originated from Indonesia, meaning round. This dessert is a Baba Nyonya dish, made up of glutinuous rice flour, sweet potato, gula melaka & shredded coconut. The Ondeh-Ondeh is a symbol of how many cultures are intertwined in Singapore. Lastly, the experience will be completed with the making of a miniature Ondeh Ondeh fridge magnet!

In cucina

In cucina

nelle esperienze Airbnb
  • Cuochi appassionati

    Impara le ricette tradizionali e scopri le storie personali degli host locali.

  • Atmosfera intima

    Condividi un pasto in spazi unici, da fattorie private a tetti segreti.

  • Verificata da Airbnb

    Ogni esperienza viene verificata in termini di tradizioni culinarie autentiche.

Il tuo host

Ulteriori informazioni su Yock Song

Yock Song

Never shy in front of an audience, passionate and bubbly with a strong passion in sharing the best of Singapore's cultures, nuances and policies. Having been in the tourism industry for a decade, i decided to take time out and start a baking studio with my wife. The baking studio will be the platform where we (including you the reader) create unique local Singapore flavours and products, through the experiences we gain from the insider tours around our studio. Aided by my mum, an avid cook and professional baker with over 30 years of experience, learn the insider secrets to the local dish you create!

Che cosa è incluso

Cibo
Learn to make 3 Singapore sweets - Pandan Cake, Merlion Cookies and Ondeh Ondeh - and have it as part of your afternoon…

Dove ti troverai

We'll be basing ourselves in the baking studio, located closed to many famous eateries and local experiences.

Cosa tenere a mente

Preferenze alimentari

Su richiesta, l'host può soddisfare le esigenze alimentari elencate. Devi informare l'host prima dell'esperienza se desideri usufruire di questo servizio.
Vegetariano
Vegetariano

Termini di cancellazione

È possibile cancellare e ottenere il rimborso totale di qualsiasi esperienza entro 24 ore dall'acquisto o almeno 7 giorni prima dell'inizio dell'esperienza stessa.

Termini di comunicazione

Comunica sempre attraverso Airbnb. Per proteggere i tuoi pagamenti, non trasferire mai del denaro e non comunicare al di fuori del sito web o dell'app di Airbnb.

Requisiti degli ospiti

Possono partecipare fino a 10 ospiti di almeno 4 anni. Spetta a ogni ospite informarsi sugli ingredienti utilizzati e comunicare eventuali allergie o restrizioni alimentari all'host. Gli ospiti devono inoltre considerare che il consumo di cibi crudi o…

Documento d'identità ufficiale

Dovrai scattare una foto che corrisponda a quella sul tuo documento d'identità, in modo che Airbnb possa confermare chi parteciperà all'esperienza. Dovrai farlo solo una volta.

Altri consigli

Our studio is kids and family friendly. Also suitable for couples and friends seeking to have fun learning and making a Singapore local delight
Yock Song
Singapore Afternoon Tea creation
Nuova esperienza
75€ a persona
Nuova esperienza
75€ a persona