In cucina
Brunch Master's Curing and Hollandaise
Brunch Master's Curing and Hollandaise
Duration:3.5 ore in totale
Includes:Cibo
Languages:Offerto in Inglese
Informazioni sull'host
Lauren Linkemyer and Mack Ellis have been farming together for over 3 years. They are award winning chefs, focused on animal husbandry, and sourcing local ingredients from small sustainable farms for their catering menus. Their passion is sharing delicious home grown food and their know how of what it takes to make that happen!
Cosa faremo
Join local chef and farmer Lauren Linkemyer as she breaks down the process of curing and smoking whole pork loin for Canadian Bacon and gives you the keys to the perfect hollandaise in this brunch master’s cooking class. Take a look into the science of curing and the art of emulsification as Lauren and her husband Mack take you step by step through creating classic Eggs Benedict with farm fresh…
Cosa fornirò
Cibo
Eggs Benedict brunch
Cosa portare
Closed toe shoes
Dove ti troverai
Our local Grange is the hub for agricultural advocacy and sustainability. As such, it is very special to us in both spirit and locale. We will cure in the kitchen, and brunch in the garden
Cosa tenere a mente
Termini di cancellazione
Per ottenere un rimborso totale, dovrai cancellare almeno 7 giorni prima della data fissata per l'inizio dell'esperienza o entro 24 ore dalla prenotazione.
Termini di comunicazione
Comunica sempre attraverso Airbnb. Per proteggere i tuoi pagamenti, non trasferire mai del denaro e non comunicare al di fuori del sito web o dell'app di Airbnb.
Requisiti degli ospiti
Possono partecipare fino a 10 ospiti di almeno 18 anni. Inoltre, i genitori possono portare figli di età inferiore a 2 anni.
Alcolici
Quest'esperienza prevede la presenza di alcolici. Le bevande alcoliche saranno servite soltanto agli ospiti che hanno raggiunto l'età legale per il loro consumo.

Brunch Master's Curing and Hollandaise
79€ a persona
Nuova esperienza79€ a persona