Vai al contenuto
ESPERIENZA ONLINE

Cucina contemporanea di Seul con lo chef Jun

ESPERIENZA ONLINE

Cucina contemporanea di Seul con lo chef Jun

1 recensione
Prenota e partecipa a questa esperienza dal tuo computer, telefono o tablet.
Durata
1 ora
Dimensioni del gruppo
Fino a 10 persone
Offerta in
Inglese, Spagnolo
ESPERIENZA ONLINE

Cucina contemporanea di Seul con lo chef Jun

ESPERIENZA ONLINE

Cucina contemporanea di Seul con lo chef Jun

1 recensione
Prenota e partecipa a questa esperienza dal tuo computer, telefono o tablet.
Durata
1 ora
Dimensioni del gruppo
Fino a 10 persone
Offerta in
Inglese, Spagnolo

Cosa farete

In his virtual Masterclass, Chef Jun Lee of Michelin Star-awarded restaurant SOIGNE, will shed light on traditional Korean dishes as well as showcase his own interpretation of the contemporary cuisine of Seoul! Chef Jun will show you how to prepare elegant Korean items like a traditional mountain herb pasta and a delectable pork dish that you can easily recreate, as well as teach you several traditional Korean cooking techniques that will transport you immediately to the heart of Seoul! Bulgogi and Kimchi may be in right now, but Chef Jun is thrilled to show you that there is so much more to Korean Cuisine. His mission is to make you fall in love with the lesser-known gems. Uncover the evolution of Korean food culture, as well as Chef Jun’s inspirations behind his constantly evolving menus. He will give you a snapshot of his culinary world, as well as sharing with you his personal take and unique perspective on the future of fine dining. Watch and enjoy this enlightening immersive culinary experience as one of Asia’s culinary icons showcases the very essence of cuisine art.

Prova qualcosa di nuovo insieme ad altre persone

Prova qualcosa di nuovo insieme ad altre persone

  • Host premurosi

    Fai la conoscenza di host pronti a condividere le proprie competenze e a farti entrare nel loro mondo.

  • Attività con piccoli gruppi

    Fai la conoscenza di persone provenienti da tutto il mondo mentre impari qualcosa di nuovo, insieme.

  • Semplice e di portata mondiale

    Iscriviti facilmente e partecipa da casa con pochi preparativi.

I tuoi host

Since 2012, Take a Chef has connected thousands of local chefs and guests in over 100 countries, through private chef experiences at home. Now, we are thrilled to invite some of the best Michelin-starred chefs to your kitchen through a series of interactive online experiences. Learn how to cook some of their emblematic dishes and allow the chefs to guide you through their craft. In this experience, we are excited to present to you Chef Jun Lee. Chef Lee launched his professional career under Chef Thomas Keller after having studied at the Culinary Institute of America. Since 2013, his restaurant SOIGNE has offered tasting menus that change every three months along a theme. Now serving its 24th edition, SOIGNE is still the only eatery that provides a theatrical dining experience in Korea.
Take A Chef
Take A Chef
Jun
Jun

Cosa portare

If you wish to actively participate and cook Mountain herb pasta with chef Jun, please bring the fol…
1 cup Chamnamul (Korean mountain herbs), can be replaced with Arugula or bitter Spinach
40g Roasted garlic puree
6g Sherry vinegar
5g Maple syrup
1g Salt
2ea Garlic clove, chopped
30g Cubed butter
15g Perilla seed oil or Sesame oil
5g Parmesan cheese
80g Pasta dough
Cooking pork with Korean ancient meat cooking technique: 80g Pork meat, Preferably Iberico pork, Oys…
The batter (enough for 5 or more portion of 80g pork): 135g Soy sauce, 15g Sake (not mandatory), 8g …
Vanilla ice cream (any kind, but preferably one that made with real vanilla bean):
Perilla seed oil or Sesame oil
Any caramel sauce
Perilla leaf if available
Put a scoop of vanilla ice cream on a dessert bowl, Drizzle a little bit of caramel sauce, Put some …

Come partecipare

Partecipa a una videochiamata
Scarica Zoom gratuitamente su un computer o dispositivo mobile. Una volta effettuata la prenotazione, riceverai un'email con un link e i dettagli su come partecipare.
"This mind-blowing experience will take place at SOIGNE's kitchen in Seoul. You will have the chance to tour the restaurant virtually from the comfort of your home!"
— Take A Chef
Prenota come gruppo privato
Vuoi partecipare solo con amici e parenti? Take A Chef farà da host per un gruppo privato composto da massimo 10 ospiti a partire da 41€.

Recensioni degli ospiti

Sezione di navigazione per le pagine delle recensioni

Disponibilità

Cosa tenere a mente

Termini di cancellazione

È possibile cancellare e ottenere il rimborso totale di qualsiasi esperienza entro 24 ore dall'acquisto o almeno 7 giorni prima dell'inizio dell'esperienza stessa.

Termini di comunicazione

Comunica sempre attraverso Airbnb. Per proteggere i tuoi pagamenti, non trasferire mai del denaro e non comunicare al di fuori del sito web o dell'app di Airbnb.

Requisiti degli ospiti

Per partecipare avrai bisogno di una connessione a Internet e della possibilità di riprodurre audio e video in streaming. Troverai il link e i dettagli su come partecipare nell'email di conferma della prenotazione. Possono partecipare fino a 10 ospiti…
Take A Chef
Cucina contemporanea di Seul con lo chef Jun
1 recensione
A partire da 31€ a persona
1 recensione
A partire da 31€ a persona