Vai al contenuto
In cucina

Baja Chef’s Table- An edible class

In cucina

Baja Chef’s Table- An edible class

Durata
3 ore
Dimensioni del gruppo
Fino a 10 persone
Cucina
Messicano
Offerta in
Inglese
In cucina

Baja Chef’s Table- An edible class

In cucina

Baja Chef’s Table- An edible class

Durata
3 ore
Dimensioni del gruppo
Fino a 10 persone
Cucina
Messicano
Offerta in
Inglese

Cosa farete

Join the guest list for this exclusive event and enjoy a private party set in an atmosphere of contemporary art + architecture at Taller de Terreno. Come and learn to prepare your favorite Mexican dishes in a relaxed environment using two of the main ingredients in Mexican cooking: chiles and corn. We will learn about some of the most famous salsas such as Mole + Enchilada sauce, after which we will make our own blue corn tortillas to indulge ourselves in the simple flavors of Mexico. Reserve your spot now ~ only 20 seats available. This is a private, exclusive Taller de Terreno event.

In cucina

In cucina

nelle esperienze Airbnb
  • Cuochi appassionati

    Impara le ricette tradizionali e scopri le storie personali degli host locali.

  • Atmosfera intima

    Condividi un pasto in spazi unici, da fattorie private a tetti segreti.

  • Verificata da Airbnb

    Ogni esperienza viene verificata in termini di tradizioni culinarie autentiche.

Il tuo host

Ulteriori informazioni su Christa + Kevin

Christa + Kevin

Guest instructor, local linguist + culinary aficionado Ivonne Benitez is the founder and owner of Hablando Mexicano Language School in Todos Santos, Baja Sur California. She holds degrees in Bilingual Education from the University of Guanajuato and in Language Methodology by the University of Cambridge. Her passion for teaching takes you to a new level of cultural immersion — one that mixes the elements of language, lifestyle, the gastronomy, etc.. She is always eager to share the traditions, the culture, the sayings, the cooking and the love for Spanish, Mexico and its people.

Che cosa è incluso

Cibo
Cost includes 3-hour cooking class with basic Spanish vocabulary lesson, all food + necessary cooking ingredients for dinner,…
Bevande
A rooftop toast just before sunset will include two drinks of your choice, including a local red wine from Guadalupe Valley…

Dove ti troverai

Taller de Terreno ("Field Workshops") welcomes you to our private, sustainable ranch setting located completely off-grid on 3.5 acres of Pacific coastal desert terrain. Baja Chef's Table will bring you into TDT's recently architected modern home, art studio + gallery -- the kitchen at the structure's heart. There you will learn to prepare traditional foods of Mexico while you practice your Spanish, sip sunset drinks on our rooftop, and feast.

Cosa tenere a mente

Preferenze alimentari

Su richiesta, l'host può soddisfare le esigenze alimentari elencate. Devi informare l'host prima dell'esperienza se desideri usufruire di questo servizio.

Termini di cancellazione

È possibile cancellare e ottenere il rimborso totale di qualsiasi esperienza entro 24 ore dall'acquisto o almeno 7 giorni prima dell'inizio dell'esperienza stessa.

Termini di comunicazione

Comunica sempre attraverso Airbnb. Per proteggere i tuoi pagamenti, non trasferire mai del denaro e non comunicare al di fuori del sito web o dell'app di Airbnb.

Requisiti degli ospiti

Possono partecipare fino a 10 ospiti di almeno 18 anni. Spetta a ogni ospite informarsi sugli ingredienti utilizzati e comunicare eventuali allergie o restrizioni alimentari all'host. Gli ospiti devono inoltre considerare che il consumo di cibi crudi o…

Altri consigli

This is a casual event, meant to be educational, meaningful + fun. Guest instructor Ivonne Benitez brings us the flavors + colors of Mexico. In true fiesta form, we will enjoy the meal we cook together, paired with tastes of Guadalupe Valley wine + Oaxacan mezcal as a festive conclusion to the class
Christa + Kevin
Baja Chef’s Table- An edible class
Nuova esperienza
77€ a persona
Nuova esperienza
77€ a persona